Твір на вільну тему: Кращий день літа

Мій найкращий день літа був на початку серпня. Він пройшов у мене чудово. Ранок почався з того, що я прокинувся рано, сам, ніхто мене не будив. Прокинувся я в прекрасному настрої. Просто так, без жодних причин.
Після сніданку мій тато поїхав у справах. Я ще не знав, що він вирішив купити мені велосипед, який я давно хотів. Але раніше на нього не було грошей, а тепер вони знайшлися. Домашні змовилися не розповідати мені про сюрприз. Я сидів удома. Зайнятися на канікулах було нічим. Тоді я вирішив організувати щось цікаве сам. Я став дзвонити друзям і кликав їх піти на річку.
Я особливо не сподівався, але несподівано зібрався натовп друзів, які готові були піти на річку! Одного хлопчика і дівчинку я навіть раніше не знав, ми познайомилися. Я керував походом і повів усіх на річку. Наша компанія відмінно провела час. Ми купалися, засмагали, кидали один одного у воду. Було багато веселощів, вереску.
Коли я повернувся додому, тато вже приїхав і привіз мені велосипед. Ось радості-то було! Коли ми з моїми друзями Колею і Сашею обкатали його у дворі, то народилася ідея поїхати в гості до нових друзів. Я маю на увазі Рому і Оксану, з якими ми познайомилися по дорозі на річку. Тоді ми поїхали на велосипедах до них на вулицю. Ми сиділи з Ромою, Оксаною та їх знайомими на лавці під деревом. Просиділи до пізнього вечора, добре поспілкувалися, а потім поїхали додому. І до речі, вдома мене зовсім не стали лаяти за те, що я пізно повернувся. А ще я подружився з Оксаною, і ми дружимо з нею і тепер.


Залишити коментар


один + 3 =