Твір на тему: Літо на дачі

У нашої сім’ї є дача за містом. Влітку там чудово. На ділянці росте тінистий фруктовий сад. Є й невеликий городик. На дачі стоїть будиночок з різьбленим дерев’яним ганком.
Влітку ми ласуємо своїми овочами та фруктами: полуницею, черешнею, малиною, сливами, яблуками, грушами, свіжими помідорами і огірочками. Я обожнюю ховатися влітку в тіні дерев і відпочивати на лавочці. Або кататися на гойдалках під великим горіхом.
На дачі доводиться працювати не тільки моїм батькам, але і нам з братом. Ми лазимо на дерево, поливаємо овочі, полем бур’яни. Ми намагаємося переробити всю роботу швидше, щоб можна було довше відпочивати на природі. Між дерев ми повісили гамак. Хто-небудь обов’язково валяється там в тіні з планшетом в руках. Або з журналом, або з книжкою. На місце в гамаку завжди стоїть черга.
На дачі мама садить квіти. Папа все збирається притягти на дачу крісло-гойдалку або купити диван-гойдалку. У ній можна відпочивати після роботи і пити чай.
У дачному селищі у мене є друзі. Іноді на вихідних, коли всі приїжджають на дачі, ми з ними зустрічаємося. Тоді ми відпрошуємся у батьків і йдемо гуляти на місцеву річку Уж. Я люблю відпочивати на дачі влітку, коли я на канікулах, а батьки у відпустці. Тоді нікуди не треба поспішати. Ми збираємося всією сім’єю на природі, до нас приїжджають гості. Особливо я люблю проводити з сім’єю на дачі теплі літні вечори.


Залишити коментар


× шість = 36