Стиль життя твір

Навіть не знаю з чого почати. Який мій спосіб життя? У мене все змінюється щодня. Вчора їв чіпси з колою, не спав до пізньої ночі, сидів за комп’ютером. Проснувся невиспавшимся, толком нічого не з’їв. Це безперечно нездоровий спосіб життя, який рано чи пізно мене погубить.

Натомість минулого тижня якось вийшло себе приструнити: снідав нормально, в школі підкріплювався, повертався – обід готовий. Сидів за іграми до одинадцяти і висипався. Додайте до цього уроки фізкультури і прогулянки по місту – вийшов тиждень здорового способу життя. Але все хороше коли-небудь закінчується.

Спосіб життя – це не тільки харчування і заняття спортом. Тут і культурне збагачення, і спілкування з людьми, нормальний сон, зовнішній вигляд, стан житла. Як я культурно збагачуюся? Не можу сказати, що часто буваю в театрі або читаю книгу. Це дуже рідкісні явища в моєму житті. Але в Інтернеті я знаходжу море корисної та цікавої інформації. Можу з друзями сходити в кіно. Ще батьки можуть почати дивитися при мені який-небудь цікавий фільм або передачу, ну і я заодно дивлюся.

З приводу зовнішнього вигляду: одяг мені допомагають вибирати батьки, за його прання відповідає мама. Шкарпетки і нижню білизну міняю щодня. Чищу зуби, миюся в душі, гігієну дотримуюся. Цілком пересічний українець.

Стан житла – сміття виношу, підмітаю, посуд мию, часом розкидаю одяг, але під чуйним керівництвом старших її і прибираю.

Я цілком товариська людина – у школі дружу з однокласниками і хлопцями з паралельних або старших класів. Є у мене і друзі на дворі, і в Інтернеті.

По-моєму, це і є мій спосіб життя: сплю, їм, вчуся, розважаюся, живу.



Схожі матеріали:

Залишити коментар


4 × шість =