Твір на тему: Опис одягу та зовнішнього вигляду

Шкільний одяг
Зовнішній вигляд людини багато в чому залежить від одягу. Одяг прикрашає нас, підкреслює наші гідності, а іноді і приховує недоліки. За допомогою одягу людина може підкреслити роль, яку вона хотіла би відігравати в суспільстві. Уміння красиво одягатися є не у всіх. Хоча багато хто хоче відповідати модним тенденціям.
У багатьох школах обов’язково носити форму. Шкільна форма, на мій погляд, теж повинна відповідати моді. Адже кожен учень носить її більшу частину року. У той же час вона повинна бути міцною і зручною. Кольори зазвичай вибирають не яскраві. При цьому вона повинна мати певну строгість і налаштовувати на серйозний лад.
У нашій школі 2 роки тому ввели форму. З тих пір всі учні її носять. У мене теж є форма. У теплу пору року я ношу білу блузку і картату спідницю. Зверху я одягаю сірий піджак. Взимку в такому одязі було б холодно. Тому я ношу світло-сіру сукню . Коли особливо холодно я одягаю чорні брюки і блузку. У хлопчиків форма складається з сірого піджака, білої сорочки і чорних штанів. Взимку під піджак вони одягають картатий жилет.
У шкільної форми є свої плюси і мінуси. Вона об’єднує учнів – це плюс. До того ж я завжди знаю, що одягнути до школи вранці . З іншого боку вона набридає. Адже кожен день доводиться носити одне і теж.
Зовнішній вигляд подруги
З моєю подругою Катею ми познайомилися в школі. Ми відразу подружилися, так як у нас багато спільних інтересів. Вона хороша і приємна у спілкуванні людина. Катя – дуже симпатична і весела. Вона середнього зросту, трохи вище мене. З раннього дитинства Катя займається танцями, тому вона дуже струнка і добре складена. У неї дуже легка хода і гнучкі рухи. У моєї подруги округле обличчя і злегка кирпатий ніс. Катя володіє хорошим почуттям гумору, тому часто усміхається. При цьому на її рожевих щоках з’являються маленькі ямочки. У неї великі зелені очі. В її погляді майже завжди відчувається запал і доброта. Нещодавно Катя змінила зачіску. Раніше у неї була довга русява коса. Тепер у неї коротка стрижка, яка їй дуже личить. Мені подобається проводити час з моєю подругою. Нам ніколи не буває разом нудно.


Залишити коментар


+ 2 = одинадцять