Твір на вільну тему: Опис характеру людини

Характер людини багато в чому визначається нею самою. Є якості, які проявляються несвідомо, але в більшості люди самі будують свій характер. З першого погляду зазвичай важко визначити всю багатогранність особистості. Але навіть з початкового знайомства вже можна робити деякі висновки. Багато про що можуть сказати міміка і жести, а також стиль спілкування.
Я хотів би розповісти про близьку мені людину, характер якої мене захоплює. Мені пощастило, оскільки я зіткнувся з ним з перших днів мого життя. Я хочу розповісти про мого батька.
Професія в чому визначає характер людини. А може навпаки людина вибирає професію за характером. Як би там не було, мій батько не помилився з вибором спеціальності. Він хірург. В родині мій тато спокійна і життєрадісна людина. Він завжди добрий і чуйний з оточуючими. У нього багато друзів і він легко знаходить спільну мову з людьми. Я намагаюся проводити з ним якомога більше часу. Він завжди може розвеселити мене хорошим жартом або розповісти цікаву історію. Але, на жаль, його робота займає дуже багато часу. У дитинстві я навіть ображався на нього через це. Але з часом я зрозумів, що його робота дуже важлива, адже рятує життя.
На роботі він завжди стриманий і зібраний. Здається, що він завжди знає, що потрібно робити і ніколи не піддається переживанням. Хворі люди завжди відчувають його підтримку і увагу. Іноді на вулиці ми зустрічаємо його колишніх пацієнтів. Вони дякують йому, говорять багато теплих слів. Батько за природою скромний, тому навіть трохи губиться від слів подяки. Я пишаюся ним і хочу в майбутньому стати таким же.


Коментарів: 1

  1. Наталя Сова коментує:

    Це, мабуть, про мого батька) Дуже класний твір-опис! Дякую!!!!

Залишити коментар


× дев'ять = 81