Твір на тему: Життя сучасної молоді

Інтернет. Це перше, що спадає на думку, коли говорять про сучасну молодь. А якщо вже пішла мова про підлітків, 13 -17 -річних, то вони по кілька годин на день проводять у всесвітній павутині. Легко пригадати історії моїх знайомих, які приходять до школи ледь живі і розповідають, як всю ніч безперервно змагалися в комп’ютерних іграх.

Однак не всі і не весь час проводять в режимі «Online». В Інтернеті багато хто перебуває заради спілкування з людьми. Спілкуються підлітки і в школі, і після неї: прогулюючись містом, сидячи біля під’їздів, приходячи в гості один до одного. Це можуть бути великі компанії по 20-30 чоловік, але часто всього дві-три людини, яких об’єднує близьке місце проживання, спільні інтереси. Часто у великих компаніях всі весело проводять час: можуть і випити, і покурити. Але потім, після закінчення школи, люди розходяться. У маленьких же дружніх союзах обстановка більш довірлива, близька.

Так, сучасні підлітки рідко заглядають в бібліотеки, але це не означає, що вони не читають. У тому ж Інтернеті викачують багато романів і діляться враженнями в соціальних мережах.

Багато моїх знайомих ходять до різних гуртків. Це не курси крою та шиття або збори поетів, як у Радянському Союзі. Найчастіше це спів або танці, аеробіка, фітнес, тренажерний зал. Так, підлітки займаються спортом, але не заради довголіття та здоров’я. Все для краси і фігури.

Говорять про підлітковий алкоголізм, наркоманію, куріння. А що, раніше не палили, не пили? Не потрібно судити про молоде покоління лише негативно, всі помиляються по дурості і недосвідченості. Головне – вчасно схаменутися.

Джерело: http://5ka.at.ua

 

 



Залишити коментар


− вісім = 0